La majoria de col·leccions de recursos electrònics han estat contractades directament per la Biblioteca de l'Observatori de l'Ebre de forma individual o bé juntament amb altres institucions de la Universitat Ramon Llull (URL) i/o el Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC). Hi tenen accés tots els membres de la institució de l'Observatori de l'Ebre (estudiants, personal docent i investigador, personal amb convenis d'intercanvi o temporal, personal d'administració i serveis) segons els acords i llicències signades amb els proveïdors. L'accés està restringit als ordinadors de la xarxa de l'Observatori. L’accés es per reconeixement d’adreça IP. Les col·leccions de recursos electrònics que oferim, únicament poden ser utilitzades per a finalitats acadèmiques i cal respectar els drets de propietat intel·lectual tal com marca la legislació vigent.

Editors i proveïdors

Selecció de revistes digitals especialitzades en ciències de la Terra i Espai

Bases de dades

 

Índex K d'activitat geomagnètica calculat a partir de les nostres dades. (Procés automàtic no sotmès a revisió)
07-08-22
10-08-22
Fotografies de la fotosfera solar fetes amb el nostre telescopi
La brúixola marca el nord magnètic, no el nord geogràfic. El nord magnètic varia amb el temps. Durant els darrers segles, a Roquetes, les brúixoles estaven desviades cap a l'oest. Però això ha canviat i ara es desvien cap a l'est. Més informació.

19/08/2022 09:45
Temperatura Humitat relativa Pressió atmosfèrica
24.8 ºC 46.7 % 1014.1 hPa
Precipitació acumulada Velocitat del vent Direcció del vent
0 mm 16 km/h N-NW (328º)
Dades de l'estació automàtica de l'AEMET a l'Observatori de l‘Ebre. Aquestes dades són provisionals i subjectes a revisió.