La majoria de col·leccions de recursos electrònics han estat contractades directament per la Biblioteca de l'Observatori de l'Ebre de forma individual o bé juntament amb altres institucions de la Universitat Ramon Llull (URL) i/o el Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC). Hi tenen accés tots els membres de la institució de l'Observatori de l'Ebre (estudiants, personal docent i investigador, personal amb convenis d'intercanvi o temporal, personal d'administració i serveis) segons els acords i llicències signades amb els proveïdors. L'accés està restringit als ordinadors de la xarxa de l'Observatori. L’accés es per reconeixement d’adreça IP. Les col·leccions de recursos electrònics que oferim, únicament poden ser utilitzades per a finalitats acadèmiques i cal respectar els drets de propietat intel·lectual tal com marca la legislació vigent.

Editors i proveïdors

Selecció de revistes digitals especialitzades en ciències de la Terra i Espai

Bases de dades

Índice K de actividad geomagnética calculado a partir de nuestros datos. (Proceso automático no sometido a revisión)
07-08-22
10-08-22
Fotografías de la fotosfera solar realizadas con nuestro telescopio
La brújula marca el Norte magnético, no el Norte geográfico. El norte magnético varía con el tiempo. Durante los últimos siglos, en Roquetes, las brújulas estaban desviadas hacia el oeste. Pero esto ha cambiado y ahora se desvian hacia el este. Más información.

19/08/2022 09:45
Temperatura Humedad relativa Presión atmosférica
24.8 ºC 46.7 % 1014.1 hPa
Precipitación acumulada Velocidad del viento Dirección del viento
0 mm 16 km/h N-NW (328º)
Datos de la estación automática de la AEMET en el Observatorio del Ebro. Estos datos son provisionales y sujetos a revisión.