Observatori de l'Ebre

Seleccioni el seu idioma

Observatori de l'Ebre

Aquest matí, el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Albert Alins, el director de l'ICGC, Jaume Massó, el rector de la Universitat Ramon Llull, Josep M. Garrell i el director de l'Observatori de l'Ebre, David Altadill, han visitat el nou Centre de Suport Territorial Litoral de l'ICGC. 
 visita centre litoral
Aquesta ha estat la primera visita que rep el nou Centre de Suport Territorial Litoral de l'ICGC, que està situat a la planta baixa d'un dels edificis del conjunt de l'Observatori de l'Ebre. Aquest centre té com a objectiu principal tractar les diverses temàtiques relacionades amb el litoral de Catalunya i més concretament de les Terres de l'Ebre. El dentre dóna suport tècnic i científic des de les Terres de l'Ebre a l'ICGC, centralitzant l'adquisició de dades i informació i facilitant treballs de proximitat.
 
El rector de la URL i el director de l'ICGC han mostrat una gran voluntat de col·laboració entre les dues institucions, aprofitant que l'Observatori és un institut d'aquesta universitat, que l'ICGC és membre del Patronat de l'Observatori, com també ho és el Departament de Territori i Sostenibilitat, i que el nou Centre de Suport de Litoral comparteix instal·lacions amb l'Observatori de l'Ebre.
 
La Fundació de l’Observatori de l’Ebre està adscrita al Departament de Territori i Sostenibilitat. El seu patronat, presidit pel Departament de Territori i Sostenibilitat, està format pels ajuntaments de Roquetes i Tortosa, l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), la Diputació de Tarragona, l’Institut Geogràfic Nacional, el departament d’Empresa i Coneixement, el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC). L'Observatori de l'Ebre és un institut universitari de la Universitat Ramon Llull.