Els PerseidsQuè són les pluges d'estels? Per què se'ls nomena així?, D'on provenen? Coneixerem tots aquests detalls i resoldrem tots els dubtes sobre aquests temes amb una explicació gràfica. Realitzarem una observació dels Perseids i un taller fotogràfic. A més, si disposes de càmera rèflex, un gran angular, un trípode i un temporitzador, porta’ls i uneix-te a la caça dels Perseids.

ENTRADES EXHAURIDES!

 

Universitat d'estiu URL 2019

 

Curs dirigit a totes aquelles persones que sentin inquietud i curiositat per l'Astronomia, i l'Observació del Cosmos.

Coneixerem els diferents objectes que envolten el nostre Planeta, des del nostre satèl·lit natural fins als objectes més llunyans, com trobar-los al firmament, com observar-los amb diferents instruments, i com manejar un telescopi d'aficionat.

L'objectiu del curs és passar de tenir simplement curiositat per l'Astronomia, a ser tot un Astrònom aficionat. Per a les classes pràctiques, qui ho desitji, pot portar els telescopis i instruments propis.

Coneixerem les grans dimensions del planeta dels anells i veurem imatges espectaculars realitzades amb el telescopi espacial Hubble, per sondes espacials i per afeccionats. Realitzarem una observació del planeta amb un telescopi de gran augment, on podrem observar els seus anells i la seva lluna més gran, Tità.