Visita l'Observatori amb la teva família, amics, associació... Amb les visites guiades podreu descobrir els pavellons centenaris de l'Observatori, veure-hi els interessants instruments que contenen, actuals i històrics, conèixer la recerca que s'hi fa i veure les taques solars amb el celòstat!

Visites guiades un diumenge al mes (excepte agost i desembre) (*).

La visita guiada del mes de novembre s'inclourà (gratuïtament) dintre de la Jornada de Portes Obertes, el dia 18.

Consideracions:

Horaris i preu:

  • De dilluns a divendres matí o tarda.  Preu 3,80 € per persona. Per a grups superiors a 10 persones. L'activitat requereix reserva prèvia.
  • Diumenge al matí (11-12:30). Un únic diumenge al mes. Modalitats de pagament:
    • Venda anticipada: s'obren les inscripcions dues setmanes abans i es tanquen el dijous anterior a la visita. Preus: 5 € per persona a partir d'11 anys; 3,80 € entre 4 i 10 anys; gratuït per a cada menor de 4 anys que vagi acompanyat d'un adult. Pagament online o presencial a les oficines de l'Observatori en horari laboral.
    • En efectiu el mateix dia (en cas de places disponibles). Preus: 6,50 € per persona a partir d'11 anys; 5 € entre 4 i 10 anys; gratuït per a menors de 4 anys acompanyats.

Places limitades.

Per a més informació, en dies laborables podeu trucar al 977500511 (9-13 h) o escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., el dia de la visita podeu parlar amb el guia trucant al 629 68 36 75.

(*) Les visites en cap de setmana es realitzaran un diumenge al mes, a determinar, excepte a l'agost i al desembre. L'anunci es farà a la plana web de l'Observatori amb suficient antelació (mínim tres setmanes). Tanmateix, per qualsevol eventualitat, abans d'assistir a la visita es recomana confirmar que aquesta es farà trucant al 977 500 511 o escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

 1100 5388B4100 5415B